RSS

Pamantul gol in interior?

07 apr.

Cu totii am citit in copilarie, probabil, istoriile fantastice ale lui Jules Verne. Multe din “inventiile” sale considerate la vremea aparitiei lor (secolul XIX) literatura stiintifico-fantastica au devenit o realitate absolut comuna pe parcursul secolelor ce au urmat. Dintre acestea mentionam doar cinematograful, submarinul, calatoria interplanetara cu un vehicul gen racheta. Multi dintre cititorii scriitorului francez au fost fascinati si de memorabila “Calatorie in interiorul Pamantului”. Insa miturile stravechi din diferite parti ale lumii vorbesc si ele despre acelasi lucru: existenta unei civilizatii superioare in subteran, in interiorul pamantului. Sa fie vorba doar de un SF sau doar de mituri? Oare omenirea se uita intr-o directie gresita? Nu cumva atentia ne este indreptata catre ipotetice descoperiri si expeditii cosmice in timp ce noi nu cunoastem mai deloc mult mai accesibilele strafunduri ale pamantului si oceanelor?

 Neintamplator generalul Emil Strainu cunoscut specialist al fenomenelor neconventionale a facut recent intr-un articol o legatura intre secretul sub care este tinut adevarul despre interiorul Pamantului si secretul referitor la civilizatiile extraterestre:

Trebuie stiut ca în prezent si în perioada urmatoare vom fi marcati de o serie de dezvaluiri despre contactul cu ipoteticele civilizatii extra-Terra. Parerea anumitor consilieri din guverne importante ale lumii, ale unor consilieri stiintifici ce se afla pe lânga UNESCO, ONU, Uniunea Europeana si altele spun ca toate aceste informatii nu fac decât sa pregateasca omenirea pentru o recunoastere care va fi evidenta si care se va produce într-o perioada de timp foarte scurta. În ultimii doi, trei ani, am vazut filme si poze mult mai “spectaculoase” decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate! Faptul ca nu este deocamdata recunoscut, probabil ca serveste unor interese.

Calcule gasite care apartin expeditiei americanului Richard Byrd, nenumaratele dezvaluiri care s-au facut în urma expeditiilor germane facute acolo si multe altele confirma faptul ca acolo exista o prezenta. Ar fi vorba tot de o prezenta umana, poate ca e vorba de o anumita parte a civilizatiei de pe pamânt care s-a retras acolo, iar altii spun ca este o prezenta de un alt tip. Este probabil ca acolo sa fie vorba de conservarea unui anumit biotop terestru. Deocamdata exista multe ipoteze.

 Probabil ca într-un viitor apropiat, asa cum au facut si francezii în 2007, se vor desecretiza mai multe cazuri. Civilizatia umana, asa cum sustin multi savanti, a ajuns într-un moment de prag. Deci avem de ales între autodistrugere sau pe un alt drum care v-a merge spre spatiu, spre dezvoltare, colonizare a altor planete, adica Terra-formare si iesirea omenirii din “copilaria galactica”.

“Pamantul nu est plat ci rotund” s-a strigat in urma cu cateva secole. Probabil asistam la vremuri istorice in care se va striga “Nu e nici sferic. Are forma unui solenoid.” O prezentare a lui Jan Lamprecht despre interiorul pamantului la o conferinta a revistei Nexus magazine, Nascut in Zimbabwe si traind in Johannesburg, Africa de Sud, avand un background de specialist in infomatica, a devenit un adevarat specialist in domeniul planetelor goale la interior dupa publicarea cartii sale “Hollow Planets” in iulie 1999. In prezent lucreaza la o continuare a acesteia, care se va concentra pe misterele artice si pe alte elemente care timp de multi ani au fost ignorate. 

    sursa: trezirea constiintei

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe aprilie 7, 2013 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: